Over Wilma & Albèrts

Wilma & Albèrt’s Steakhouse opende voor het eerst zijn deuren in 1971. Inmiddels is het bijna 20 jaar geleden dat Albèrt zijn koksbuis voor de laatste keer afdeed. Maar nog altijd genieten honderden mensen dagelijks van zijn nalatenschap.

Inmiddels heeft chef kok Maarten Vledder de eervolle taak op zich genomen om de naam Wilma & Albèrts hoog te houden en voort te zetten. Net als oprichter Albèrt en voormalig eigenaar Lucas Krabshuis is Maarten van de oude stempel en daarom wordt er nog altijd zoveel mogelijk huisgemaakt. Waar zie je nog de koks zelf het vlees uitbenen, complete zalmen roken en zelfs de koekjes voor bij de koffie bakken.

Maar niet alleen de klassiek, bourgondische stijl van Maarten sluit naadloos aan op die van Albèrt. Ook zijn wens om de ouderwets gezellige sfeer van vroeger nieuw leven in te blazen. Dit zie je terug in de uitstekende service en brede glimlach van al ons personeel. Want gelukkig personeel is een van de belangrijkste waarden voor Maarten. Iets wat Maarten heeft opgepikt in zijn jaren als sous chef op de Holland-Amerika lijn. Want als een goede samenwerking en service ergens belangrijk is, dan is het wel op de grote pleziervaart. Daar ben je op elkaar aangewezen en dat smeed een band.

Kom langs en geniet zoals het hoort. Want bij Wilma & Albèrts wordt je nog echt ouderwets verwend.