Wilma & Albèrt's Dinerkaart

 

Koude voorgerechten / Cold starters

 

Warm stokbroodje met zelfgemaakte kruidenboter   4,75

Warm baguette with housemade garlic butter

 

Huisgemaakte pâté d’Albert met cumberlandsaus   8,75

Homemade pâté withcumberland sauce

 

Salade Niçoise, salade met tonijn, haricots verts, ei, ui, tomaat, olijven en ansjovis   9,50 

Salad with tuna, French beans, egg, tomato, onions , olives and anchovy

 

Hele koude kreeft met huisgemaakte mayonaise                                                      31,75

Whole cold lobster with homemade mayonaise

 

Zandvoortse garnalencocktail met cocktailsaus   17,50

Shrimp cocktail with cocktail sauce

 

Zandvoortse garnalen met toast en huisgemaakte mayonaise   17,50

Dutch shrimps with toast and homemade mayonaise

 

Gerookte zalm op toast, met salade, kappertjes en uienringen   14,50

Smoked salmon with toast, salad, capers and onion rings

 

Carpaccio met cipollini uitjes, geraspte kaas en pijnboompitjes   13,50

Slices of beef with cipolini onions, grated cheese and pine nuts

 

Vitello tonato, plakjes kalfsvlees op een bedje van sla met tonijn saus   13,50

Slices of veal on lettuce with tuna sauce

 

Soepen / Soups

 

Uiensoep naar Frans rececpt gegratineerd met kaas   5,75

French style onion soup topped with cheese

 

Pot-au-feu – franse groentesoep met soepvlees   5,95

French vegetable soup with soup meat

 

Provençaalse vissoep met rouille, kaas en verse schelpdieren   9,50

Fishsoup with rouille, cheese and  fresh shellfish

 

 Warme voorgerechten / Hot starters

 

QuicheLorraine, warm kaas uientaartje met mager spek   7,25

Warm cheese onion flan with bacon

 

Tomaten salade spéciaal, dun gesneden vleestomaat gegratineerd met brie   9,25

Slices of tomato topped with brie

 

6, 9, of 12 Esgargots ( slakken ) met kruidenboter uit de oven   6,75 / 9,75 / 12,75

6, 9 or 12 snails with garlic butter out off the oven

 

Gamba’s pil-pil in olijfolie, met Spaanse pepers en knoflook   15,75

Prawns in oil with Spanish pepper and garlic

 

Grote gamba’s van de houtskool grill   15,75

Jumbo prawns from the grill

 

Specialiteiten

 

Omdat grote stukken vlees lekkerder zijn (en roti) kunt u de volgende gerechten voor

meerdere personen als braadstuk bestellen met een saus naar keuze. ( v.a. 2 pers )

Deze gerechten hebben een iets langere bereidingstijd.

 

Châteaubriand ( ossenhaas / tenderloinsteak )   29,25  p.p.

Sirloinsteak ( lendebiefstuk / entrecôte )    28,50 p.p.

Côte de boeuf ( dubbele ribeye met been / double ribsteak with bone )                 52,50 ( 2 p. )

 

  Rundvleesspecialiteiten

 

Steak 220 gram ( biefstuk )   16,25

Steak au poivre ( met groene pepersaus / with peppersauce )   18,75

Steak café de Paris ( met Parijse kruidenboter / with Parisian garlic butter )   19,00

Steak bluefort ( gegratineerd met blauwe schimmelkaas / with blue cheese )   18,75

 

Entrecôte 350 gram ( lendebiefstuk / sirloinsteak )    28,50

Entrecôte café de Paris ( met Parijse kruidenboter / with Parisian garlic butter          31,25

 

Jumbo entrecôte 550 gram ( jumbo lendebiefstuk / jumbo sirloinsteak )                         41,25

 

Tournedos 220 gram ( ossenhaas / tenderloinsteak )   29,25

Tournedos bluefort ( gegratineerd met blauwe schimmelkaas / with blue cheese )  31,75

Tournedos café de Paris ( met Parijse kruidenboter/ with Parisian garlic butter )  32,00

Tournedos au poivre ( met groene pepersaus / with green peppersauce )   31,50

 

Jumbo tournedos 350 gram ( jumbo ossenhaas / jumbo tenderloinsteak )   47,25

 

Lady tournedos ( kleinere ossenhaas / lady tenderloinsteak )   21,75

 

New Yorker 400 gram ( ribeye / ribsteak )    29,50

Duivelse New Yorker ( met lombokpepers / with lombokpeppers )                                  30,50

 

T-bone steak 700 gram ( ossenhaas en lendebiefstuk )    38,50

 

Spies Zapata ( vleesspies met spek en ui / with bacon and onions )   25,50

 

Kalfsribeye 300 gram ( ribsteak of veal )   28,50

 

 

Lamsvleesspecialiteiten

 

Texelse lamskoteletjes ( chops of lamb )    25,50

Lamscarree ( lamsruggetje / rack of lamb )   29,50

Gehele lamsschouder ( leg of lamb ) ( 30 min. )   24,50

 

Gevogeltespecialiteiten

 

Frans piepkuiken uit de oven ( French chicken ) ( 30 min )   18,50

Knoflook piepkuiken uit de oven ( French chicken with garlic) ( 30 min )   19,75

Duivels piepkuiken uit de oven ( French chicken with lombokpepper) ( 30 min )   19,75

 

Varkensvleesspecialiteiten

 

Sateh Wilma & Albert ( varkenshaas sateh met frites en salade en kroepoek /   16,50

porkmeat with peanutsauce, salad and French fries )

Varkenshaas 250 gram ( fillet of porc )   21,50

Duivelse varkenshaas ( with lombok pepper )   22,75

Varkenshaas Bali (met satehsaus en ananas / with peanutsauce and pineapple )  22,75

Gevulde varkenshaas ( gevuld met paté en cumberlandsaus / filled with pate and cumberlandsauce  22,75

 

Onze beroemde spare ribs / our famous spare ribs   24,25

Duivelse spare ribs ( with a lombok marinade )   25,25

 

Varkenskoteletten, 2 stuks ( chop of pork )   12,50

Brochette ( spies met vlees en groente / meat and vegetables )                                       21,50

 

Visspecialiteiten

 

Surf & Turf ( steak en kreeft / steak and lobster )       44,50

1/1 Kreeft ( lobster )   51,00       

 

Gegrilde grote gamba’s 7 st. ( grilled jumbo prawns )   27,00

Zalm å la Copenhague ( op de huid gegrild / grilled salmon ) (30 min)   18,50

Lady zalm å la Copenhague ( kleiner stuk zalm / lady salmon ) (30 min)   15,50

 

 

Uit de bijgerechten kunt u een keuze maken wat u graag bij uw vlees of visgerecht wilt eten.

You can make a choice of the side dishes  which you prefer to your meat or fish dish.

 

Bijgerechten / Side dishes

 

Pommes frites, gebakken krieltjes of een gepofte aardappel met zure room   2,75

French fries, little fried potatoes or a jacket potatoe with sour cream

 

Haricots verts ( French beans )   3,30

Groene salade ( green salad )   2,75

Maiskolf met botersaus ( corn-crob with butter )   3,75

 

Extra saus of saus apart :

Pepersaus   2,25                      bluefortsaus   2,50              satehsaus   2,50

Champignonroomsaus   2,50    béarnaisesaus   3,50            café de Paris   2,75

 

Juniorgerechten

 

Junior tournedos   11,50           junior spies   9,75               junior sateh   8,75

Varkenskoteletje    5,50            spare ribs   9,50

 

Alle junior gerechten worden geserveerd met frietjes, appelmoes en mayonaise

Junior gerechten zijn alleen voor kinderen ( tot 12 jaar )

 

Wilma & Albert’s famous hamburgers


Hamburger American Style ( met blauwe kaas / with blue cheese )   14,50

Albert’s Whopper ( met kaas / with cheese )  14,50

Bacon Burger ( met spek / with bacon )   14,50

 

Geserveerd met corridasaus, sla, tomaat, ui en frites
Served with corridasauce, salad, tomato, onion and French fries